Folk behöver mer
än toarullar!

Genom att värva oss till ditt lag kan du sälja allt från mikrofibertrasor till strumpor och powerbanks. Ett smart, enkelt och riskfritt samarbete.

28

Klubber som bruker Explendo

34000

Medlemmer i disse klubbene

6 600 000,-

Kroner utbetalt til lag og foreninger

Fortjenestekalkulator

Personer
Torktrasor
Herrstrumpor
Ankelstrumpor
Powerbank
Gratulationskort
Hval choklad
Hushållsrullar
Toalettrullar
Tvättbollar
Förstahjälpen-kit
Boxershorts
Is-spray
Dere tjener

1.
Använd kalkylatorn
Med kalkylatorn registrerar ni hur många personer som ska sälja och hur många enheter av varje produkt ni tror att ni kommer att sälja. Klicka sedan på "Begär erbjudande".
2.
Registrera deg
När ni klickat på "Begär erbjudande" kommer ni till ett kontaktformulär. Här registrerar någon av er sin kontaktinformation.
3.
Vi kontaktar er
När ni registrerat er kontaktar vi er. Då går vi igenom allt ni behöver veta och ni kan ställa eventuella frågor.
4.
Motta varorna
Efter att vi tagit kontakt, skickar vi ut varorna. Vi kan skicka alla varor till en adress eller dela upp och skicka till var och en av dem som ska delta i aktiviteterna.
5.
Tjäna pengar
När ni har mottagit varorna är det bara att sätta igång med försäljningen och tjäna pengar till er klubb.

Riskfritt

Explendo står för risken. Om varorna inte blir sålda skickar du bara tillbaka dem – det enda ni betalar är returfrakten.

Gratis frakt

Explendo står för fraktkostnaden i hela landet, oavsett kvantitet.

Över 40 produkter

Dryckesflaskor, hundpåsar, strumpor eller toarullar? Försäljningen går enklare om du kan erbjuda över 40 kvalitetsprodukter.

För klubbar i hela landet

Vi erbjuder samarbete oavsett var i landet ni håller till.

30 dagars säljperiod

Ni betalar ingenting förrän det har gått 30 dagar. Det vill säga att ni inte behöver lägga ut för varorna när ni beställer dem.

Vanliga frågor

Är det gratis frakt?

Ja

Ska varorna förskottsbetalas?

Nej

Kan vi returnera varor vi inte får sålda?

Ja

Till vilka platser i Sverige kan ni skicka?

Vi levererar till alla platser i Sverige

Några av våra klubbar

Klicka på klubbmärkena för att se klubbarnas Explendo-webbutiker.

Registrera din grupp

Sponsoravtal, en helt ny och positiv samverkansmöjlighet och en strategisk partner för utveckling av webbutiken – det är det "kinderegg" som avtalet mellan Asker fotboll och Explendo innehåller.

Arne Knoph - Verksamhetschef | Asker fotball

Jag har upplevt samarbetet med Explendo som en spännande och ny erfarenhet som gjort att jag både har fått bra betalt och kunskap om vad folk vill ha. Det som är viktigt är att skapa en relation med kunden och att föra en dialog med var och en tills försäljningen är genomförd. Motivationen har varit hög och jag älskar utmaningar där du får tillbaka det du ger.

Sindre Henriksen - Guldmedaljör | OS 2018

Vi inom Kløfta är stolta över vår webbutik och är glada att Explendo är så framsynta, läsningsorienterade och levererar en servicenivå vi inte har upplevt tidigare. Vi kan tryggt rekommendera er klubb att samarbeta med Explendo!

Steffen Nystrøm - Verksamhetschef | Kløfta Il

Vi inom Asker Skiklubb har samarbetat med Explendo sedan starten och har trott stenhårt på konceptet. Med den nya plattformen, som är mycket flexiblare, tror vi starkt på goda resultat framöver!

Svein Granerud - Projektledare | Asker ski

Vi är stolta över de steg vi har tagit tillsammans med Explendo och kan tryggt rekommendera din klubb att samarbeta med dem – om ni vill göra klubbverksamheten enklare, effektivare och lönsammare med hjälp av bra SMS-lösningar – och på webben.

Lene Sundt Olsen - Biträdande chef | Manglerud Star Fotball

Vi inom Kjelsås Fotball sålde ut alla 100 Kjelsåspaket som fanns på lager inom tre timmar via vår webbutik. Vi kan tryggt rekommendera din klubb att samarbeta med Explendo! Vi inom Kjelsås Fotball är jättenöjda med Explendo och den service de erbjuder oss!

Dag Halvorsen - Verksamhetschef | Kjelsås Fotball

Redo att
komma igång?

Det är väldigt enkelt. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att hitta en lösning som passar er. Explendo är smart, enkelt och helt utan ekonomisk risk.

x

Velg din avdeling